IZLETI

Cijelodnevni izlet u Nacionalni park Mljet

 

Otok Mljet je pravi raj za sve ljubitelje netaknute prirode i potpunog mira.Jedan od  najšumovitijih otoka na Jadranu, a dio otoka je proglašen Nacionalnim parkom.

Najvece atrakcije su 2 slana jezera - Veliko jezero i Malo jezero okruženi gustom šumom.


Uživajte u vožnji brodom do otočića Melita i posjetite benediktinski samostan Sv. Marije iz 12.st.Imati ćete dosta slobodnog vremena za sunčanje,razgledavanje jezera ili ručak u jednom od dražesnih lokalnih restorana.

 

Cijelodnevni izlet u Mostar

 

 

Mostar je grad gdje se susreće sjever s jugom i zapad s istokom, grad u kojem rijeka Neretva stoljećima dijeli kulture i religije, grad gdje se različitosti i suprotnosti mogu vidjeti i osjetiti na svakom uglu.

Nakon organiziranog obilaska grada iskoristite slobodno vrijeme za šetnju po okolici i uživajte znamenitostima ovoga grada, u njegovim uskim ulicama i starim spomenicima.

 

Cijelodnevni izlet Crna Gora

 Ovaj izlet obuhvaća posjet nekoliko mjesta u Crnoj Gori, bogatima povješću i prirodnom ljepotom. Ukoliko ste ljubitelj bogate gastronomske ponude i lijepih plaža, ovo je pravi izlet za Vas.

 

Rafting na Cetini

 

 

Za one koji vole zabavu i uzbuđenje, a ujedno žele biti okruženi prekrasnom prirodom, organiziramo rafting na Cetini. Vodiči su iskusni instruktori i animatori, te možemo početi deset kilometarsko spuštanje kroz zelene vode rijeke Cetine. Zaustavljamo se na ručku na kojem su posluženi regionalni specijaliteti.

 

Cijelodnevni izlet po elafitskim otocima

 

 

S ovim cjelodnevnim ugodnim krstarenjem vodimo Vas na tri najljepša otoka u Elafitskom arhipelagu - Koločep, Šipan i Lopud. Ovi Elafitski otoci obiluju sa suptropskom i mediteranskom vegetacijom a osim prirodnih ljepota tjekom povijesti bili su omiljena ljetovališta dubrovačkih plemićkih obitelji o čemu svjedoče brojni ljetnikovci i dvorci.

Uvjeti najma

Ukoliko se odlučite unajmiti vozilo molimo pročitajte uvjete najma.