POSEBNE PONUDE

Svake srijede odobravamo 25% popusta na online i telefonske rezervacije.

Posebna ponuda za kolovoz. Rezervirajte automobil na 3 dana i 4. dan odobravamo gratis.


PER-ASPERA RENT A CAR

Per Aspera je firma koja se bavi iznajmljivanjem automobila i privatnim smještajem (posredovanjem u iznajmljivanju privatnih kapaciteta i booking istih) Pored toga u svojoj djelatnosti ima i mjenjačnicu sa vrlo povoljnim tečajem.

Per Aspera vam može ponuditi široku paletu automobila od niže do visoke srednje kategorije. Uvjete iznajmljivanja kao i vrste i modele automobila koje nudimo pogledajte na našim stranicama.
 

O Dubrovniku

"Grad Dubrovnik, smješten na krajnjem jugu Republike Hrvatske, jedan je od rijetkih bisera svjetske kulturne baštine."Dubrovnik je grad duge povijesti i jedinstvene, neusporedive prirodne ljepote. U 15. i 16. stoljeću, razdoblju «zlatnog doba» Dubrovnika, grad je postigao urbanističko jedinstvo s utvrdama postavši simbolom postojanosti s palačama, crkvama i drugim spomenicima.

Grad-država
, s pomorstvom kao glavnom gospodarskom granom, bio je povezan s najznačajnijim europskim gradovima, posebno onima na Mediteranu. Također, Dubrovnik je zavičaj značajnih znanstvenik, pisaca, umjetnika od razdoblja srednjeg vijeka do prosvjetiteljstva (Kotruljević, Držić, Getaldić, Gundulić, Bošković).

Uvjeti najma

Ukoliko se odlučite unajmiti vozilo molimo pročitajte uvjete najma.